Over ons

Sinds 2008 runt de familie Meulendijks met passie en toewijding Schietbaan de Wildenberg. Met Rini, Coby, Daphne en Stephanie aan het roer, biedt de schietbaan in Weert sinds 1964 een warm welkom aan sportschutters, jagers, en iedereen die wil genieten van leuke activiteiten met familie, vrienden of collega's. Ontdek de vele mogelijkheden op onze prachtig onderhouden baan.

Familiebedrijf

Sinds 2008 runnen wij als familie de schietbaan met veel plezier. Kom zeker een kijkje nemen en de sfeer proeven!

meer dan 250 machines over 13 posten

Variatie, uitdaging en innovatie. Dat zie je bij ons op de schietbaan terug op iedere post.

Zelfstandig schieten zonder poulleurs

Door het gebruiksvriendelijke ClayMate systeem van Promatic kunnen schutters zelfstandig de baan op. Schiet alle duiven op een post, of juist die ene die je maar niet kan raken, zo vaak als je maar wilt.

Over water, op een verhoging, van een toren, uit een put

De variatie is eindeloos en zo is er voor iedereen wat wils. Olympisch Skeet, Olympisch Trap, Ball-Trap, Sporting, jachtparcours. Je vind het bij ons.

Visie en Lef

Rini Meulendijks, de visionair die in 2008 het lef had om een groot avontuur te beginnen, heeft met zijn doorzettingsvermogen en passie een buitengewone prestatie neergezet. Hoewel hij de omvang van het werk destijds misschien onderschatte, kan hij nu, 16 jaar later, met trots terugkijken op een schietbaan die is uitgegroeid tot een internationale parel. Schutters uit heel Europa komen naar de schietbaan en praten hier nog lang over na. Samen met zijn vrouw en dochters zorgt Rini ervoor dat iedere bezoeker een onvergetelijke ervaring heeft en dat de schietbaan altijd in topconditie verkeert.

Zorg en bekwaamheid

Coby Meulendijks is het kloppende hart van de horeca bij Schietbaan de Wildenberg. Met haar oprechte interesse in elke bezoeker en haar warme persoonlijkheid, zorgt ze ervoor dat niemand iets tekortkomt. Haar betrokkenheid bij de mensen die de baan bezoeken maakt haar onmisbaar; vaste gasten vragen steevast: "Is Coby er niet vandaag?" als ze haar missen. We zijn enorm trots op de waarde die ze toevoegt, en hopen nog vele jaren samen met ons mam de bezoekers van de schietbaan in de watten te mogen leggen.

Perfectionisme en gedrevenheid

Daphne Meulendijks staat synoniem voor een perfect onderhouden schietbaan. Met een scherpe blik en haar liefde voor de sport zorgt ze ervoor dat elke hoek van het terrein er altijd piekfijn uitziet, en dat alle machines probleemloos draaien. Haar toewijding kent geen grenzen; weer of geen weer, Daphne zorgt ervoor dat de baan altijd klaar is voor gebruik. Ze houdt voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de schietsport bij, zowel nationaal als internationaal, en brengt deze innovaties naar de baan. Of het nu stormt, sneeuwt of de zon brandt, Daphne zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt—de show moet immers altijd doorgaan.

Doelgericht en efficient

Stephanie Meulendijks is het digitale brein achter het familiebedrijf en samen met haar moeder Coby het gezicht van de horeca. Als drijvende kracht achter de technologische innovatie beheert zij de website, het boekingssysteem en fungeert ze als het vaste aanspreekpunt voor alle telefoontjes en e-mails die binnenkomen bij de schietbaan. Maar haar rol houdt niet op bij de digitale logistiek: tijdens openingsuren verwelkomt Stephanie de bezoekers persoonlijk achter de bar, waar ze iedereen met een glimlach op weg helpt. Of je nu vragen hebt over recreatief schieten of overweegt om schieten als hobby op te pakken, Stephanie staat altijd klaar met deskundig advies.

Veelgestelde vragen

Rini Meulendijks schoot al vele jaren bij Schietbaan de Wildenberg. Toen de baan te koop kwam te staan begon het idee te broeden en in 2008 nam hij, samen met zijn gezin, de sprong om de schietbaan over te nemen. Na vele verbouwingen, vernieuwingen, vallen en opstaan is de schietbaan uitgegroeid tot het prachtige bedrijf van vandaag. Iets waar wij enorm trots op zijn.
Naast de verstrekte vergunning die een grens legt op de hoeveelheid schoten die gelost mogen worden, vergt het onderhoud en toekomstproef maken van de baan veel tijd en werk. Om ervoor te zorgen dat de baan iedere week weer in topvorm is werken wij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met zijn allen om alles te onderhouden, repareren, schoon te maken en administratief de puntjes op de "i" te zetten.
Jagers en sportschutters met een vergunning en eigen wapen kunnen zonder afspraak tijdens de openingsuren terecht op de schietbaan. Doordat wij gebruik maken van het ClayMate systeem van Promatic kunnen schutters zelfstandig de baan op. Dus kom langs, neem je tijd, kom tussen het schieten door een drankje doen en maak er echt een uitje van.
Dat hebben wij zeker. In de winter binnen bij de open haard in ons prachtige cafe en in de zomer buiten op ons overdekte terras. Er is altijd voldoende plek voor een drankje en een hapje. Kom je langs met een groep vanaf 8 personen en heb je graag een uitgebreide lunch? Kijk dan zeker op onze menukaart om een lunch via onze cateraar te bestellen. (ten minste 3 dagen van te voren bestellen)

Kleiduiven schieten en Ontspanning

Welkom bij Schietbaan de Wildenberg, de grootste kleiduiven schietbaan van Nederland, waar traditie en innovatie hand in hand gaan. Ons familiebedrijf, gerund door de gepassioneerde familie Meulendijks, brengt de kleiduiven schietsport naar 2024 met voortdurende innovatie en investeringen in de nieuwste technologieën.

Alle disciplines onder één dak

Wij bieden een breed scala aan disciplines, waaronder Skeet, Trap, Ball-Trap, Jachtparcours en Sporting Clays. Onze baan is uitgerust met Promatic machines en het gebruiksvriendelijke ClayMate systeem, waardoor elke schietsessie soepel verloopt. Vergunninghouders met een eigen wapen kunnen bij ons zelfstandig schieten, waarbij de oneindige mogelijkheden en variatie garant staan voor een uitdagende en opwindende ervaring.

Ontspanning en sport, de perfecte combinatie

Na het schieten kunt u genieten van een hapje en een drankje in onze gezellige, gemoedelijke sfeer. Onze schietbaan is de perfecte locatie voor een dagje uit met het gezin, waar zowel ervaren schutters als nieuwkomers zich thuis voelen.

Bij Schietbaan de Wildenberg draait alles om passie voor kleiduiven schieten, gastvrijheid, en het bieden van een onvergetelijke ervaring voor iedereen die onze baan bezoekt.

Neem contact op

Heb je vragen over onze activiteiten of iets anders? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 12:00-18:00 uur, buiten deze tijden alleen via mail.

"*" geeft vereiste velden aan