Bedrijfsuitje

Reserveer hier

Kleiduiven schieten met je bedrijf is een spannende en unieke teambuildingsactiviteit die hand-oogcoördinatie en vaste hand test. Geniet van een gezellige sfeer, gezonde competitie en combineer met een hapje, drankje of uitgebreide lunch. Onze vergaderruimte maakt het mogelijk om werk en ontspanning te combineren voor een compleet bedrijfsuitje dat zowel leuk als effectief is!

Reserveer hier

Een uitdagende en spannende activiteit

Om samen met je collega's te ervaren. Je schiet met echte geweren en munitie op schijfjes gemaakt van klei die uit verschillende richtingen komen.

Voor iedereen vanaf 18 jaar

De enige voorwaarden aan het deelnemen van deze activiteit is dat je tenminste 18 jaar oud bent en in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. (ID, Paspoort of rijbewijs)

Beschermt tegen weer en wind

Je staat overdekt voor zowel het kleiduiven schieten als het klein kaliber schieten. Dit zorgt er dus voor dat dit een geschikte activiteit is voor zowel de zomer als de winter!

Houd rekening met onze openingstijden

Ga je boeken? Houd dan rekening met onze openingstijden met het maken van de planning voor die leuke dag met je vrienden!

Ons aanbod

Ons aanbod bestaat uit onderstaande activiteiten. Wij hanteren geen groepskortingen zodat iedereen kan schieten voor de beste prijs en iedereen kan genieten van een leuke dag uit ongeacht de grote van de groep.

25 kleiduiven €42.50 p.p.
15 kleiduiven en 10 klein kaliber pistool €46,50 p.p.
25 kleiduiven en 10 klein kaliber pistool €59,50 p.p.
20 klein kaliber pistool €42,50 p.p.

Een activiteit duurt ongeveer 1.5 uur, ongeacht de grote van de groep.

Veelgestelde vragen

Er zijn twee opties om (vooraf) te betalen:
1. Per betaalverzoek - link om te betalen met iDeal (NL), Sofort (DE), Bancontact (BE) of credit card - wijzigingen mogelijk tot 5 dagen voor aanvang
2. Factuur - na betaling zijn wijzigingen niet meer mogelijk Op locatie kunnen eventuele consumpties betaald worden met cash of PIN.
Facturatie achteraf is niet mogelijk.
Wij werken niet met achteraf betaling maar er kan zeker een factuur worden afgedrukt van het betaalde bedrag. Betaling van consumpties op locatie kan met cash of PIN. Op locatie kan er geen credit card worden gebruikt.
Je staat bij zowel het kleiduiven schieten als klein kaliber pistool schieten beschermt tegen de regen. Normaliter gaan geplande activiteiten altijd door, tenzij het weer dusdanig slecht is dat het wordt afgeraden door de autoriteiten om naar buiten te gaan. In het onwaarschijnlijke geval dat het niet door kan gaan krijg je je geld terug!
Het wordt zwangere vrouwen aangeraden om deelname aan een schietactiviteit te overleggen met de eigen gynaecoloog. Deelname en betreden van de schietbaan is geheel op eigen risico.
Om comfortabel en veilig deel te nemen, raden we aan om zelf te zorgen voor gepaste kleding. Bedekte schouders zonder tierelantijnen en dichte schoenen zijn een must. Dit zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen en optimaal kunt presteren tijdens het schieten.
Wij bieden activiteiten aan voor groepen van alle grootte. Met een groep vanaf 5 personen kun je al de baan op met een privé-instructeur. Niet zoveel geïnteresseerde? Sluit dan aan bij andere schutters d.m.v. een inloop arrangement. Hoe dan ook, er valt altijd wel een mouw aan te passen.

Lunch erbij?

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij uitgebreide lunches aan
Heerlijke verse soep met harde en/of zachte broodjes en/of wraps naar keuze
Of haal alles uit de kast met een luxe lunchplank met luxe belegde broodjes, fruit, scones en bubbels
Ga naar reserveren

Kleiduiven schieten met collega's

Kleiduiven schieten met je bedrijf is de ideale teambuildingactiviteit. Het biedt een spannende en unieke ervaring waarbij de hand-oogcoördinatie en vaste hand van je team op de proef worden gesteld. In een ontspannen, maar competitieve sfeer kunnen collega’s hun vaardigheden laten zien en elkaar uitdagen. Combineer dit met samen genieten van een hapje en drankje, of zelfs een uitgebreide lunch.

 

Lunchen en vergaderen

Onze locatie biedt niet alleen de perfecte setting voor kleiduiven schieten, maar ook vergaderruimtes voor zakelijke besprekingen. Dit maakt het mogelijk om werk en ontspanning te combineren. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een bedrijfsuitje of een combinatie van beide, kleiduiven schieten zorgt voor een onvergetelijke dag.

Alles inbegrepen: wapen, munitie en gehoorbescherming

Bij ons hoef je nergens aan te denken, behalve aan plezier maken. Wij zorgen voor een kwalitatief wapen, voldoende munitie en gehoorbescherming. Zo kun jij je volledig concentreren op en genieten van de ervaring. Bovendien schiet je vanuit een overdekte ruimte, zodat je beschermd bent tegen weer en wind.

Een Gouden Tip: Zorg voor de Juiste Kleding

Om comfortabel en veilig deel te nemen, raden we aan om zelf te zorgen voor gepaste kleding. Bedekte schouders zonder tierelantijnen en dichte schoenen zijn een must. Dit zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen en optimaal kunt presteren tijdens het schieten.

Neem contact op

Heb je vragen over onze activiteiten of iets anders? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 12:00-18:00 uur, buiten deze tijden alleen via mail.

"*" geeft vereiste velden aan