Kleiduiven schieten met vrienden is een spannende en unieke activiteit die niet alleen je hand-oogcoördinatie en vaste hand op de proef stelt, maar ook garant staat voor een gezellige sfeer. Laat je vrienden zien wat je kunt en geniet van een gezonde dosis competitie, terwijl je elkaar uitdaagt op de schietbaan. Gecombineerd met een hapje en drankje maak je er samen een onvergetelijke ervaring van

Reserveer hier

Een uitdagende en spannende activiteit

om samen met je vrienden te ervaren. Je schiet met echte geweren en munitie op schijfjes gemaakt van klei die uit verschillende richtingen komen.

Voor iedereen vanaf 18 jaar

De enige voorwaarden aan het deelnemen van deze activiteit is dat je tenminste 18 jaar oud bent en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs. (ID, Paspoort of rijbewijs)

Beschermt tegen weer en wind

Je staat overdekt voor zowel het kleiduiven schieten als het klein kaliber schieten. Dit zorgt er dus voor dat dit een geschikte activiteit is voor zowel de zomer als de winter! Op de kou kun je je immers kleden.

Houd rekening met onze openingstijden

Ga je boeken? Houd dan rekening met onze openingstijden met het maken van de planning voor die leuke dag met je vrienden!

Lunch erbij?

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij ook uitgebreide lunches aan
Heerlijke verse soep met harde en/of zachte broodjes en/of wraps naar keuze
Of haal alles uit de kast met een luxe lunchplank met luxe belegde broodjes, fruit, scones en bubbels
Ga naar reserveren!

Veelgestelde vragen

Wij bieden activiteiten aan voor groepen van alle grootte. Met een groep vanaf 5 personen kun je al de baan op met een privé-instructeur. Niet zoveel geïnteresseerde? Sluit dan aan bij andere schutters d.m.v. een inloop arrangement. Hoe dan ook, er valt altijd wel een mouw aan te passen.
Om comfortabel en veilig deel te nemen, raden we aan om zelf te zorgen voor gepaste kleding. Bedekte schouders zonder tierelantijnen en dichte schoenen zijn een must. Dit zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen en optimaal kunt presteren tijdens het schieten.
Je staat bij zowel het kleiduiven schieten als klein kaliber pistool schieten beschermt tegen de regen. Normaliter gaan geplande activiteiten altijd door, tenzij het weer dusdanig slecht is dat het wordt afgeraden door de autoriteiten om naar buiten te gaan. In het onwaarschijnlijke geval dat het niet door kan gaan krijg je je geld terug!
Het wordt zwangere vrouwen aangeraden om deelname aan een schietactiviteit te overleggen met de eigen gynaecoloog. Deelname en betreden van de schietbaan is geheel op eigen risico.
Om een reservering te garanderen moet deze van te voren worden betaald via ons boekingssysteem. Het is mogelijk om eventuele vermeerdering van een bestaande reservering op locatie te voldoen, maar het maken van een reservering kan alleen door het vooruit betalen van het bedrag.
Wanneer je minimaal 5 dagen voor aanvang de reservering annuleert of het aantal verminderd krijg je het volledige bedrag teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is voldaan. Zit je binnen het 5 dagen termijn dan krijg je bij annulering 50% van het betaalde bedrag terug. Bij een vermindering van het aantal personen buiten het 5 dagen termijn raden wij aan de patronen onder elkaar te verdelen.

Kleiduiven schieten met vrienden

Ben je op zoek naar een unieke en spannende activiteit die je nog nooit hebt geprobeerd? Kleiduiven schieten is de perfecte manier om een nieuwe ervaring op te doen, zelfs als je nog nooit hebt geschoten! Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je in een veilige en gecontroleerde omgeving de basisprincipes van deze sport. Dit maakt kleiduiven schieten toegankelijk en leuk voor iedereen.

Ideaal voor beginners

Nog nooit een wapen in handen gehad? Geen probleem! Onze deskundige instructeurs begeleiden je stap voor stap door het proces. Je leert hoe je het geweer moet vasthouden, richten en schieten, allemaal op een veilige en verantwoorde manier. Met hun begeleiding voel je je snel op je gemak, en voor je het weet, breek je de ene na de andere kleiduif.

Alles inbegrepen: wapen, munitie en gehoorbescherming

Bij ons hoef je nergens aan te denken, behalve aan plezier maken. Wij zorgen voor een kwalitatief wapen, voldoende munitie en gehoorbescherming. Zo kun jij je volledig concentreren op en genieten van de ervaring. Bovendien schiet je vanuit een overdekte ruimte, zodat je beschermd bent tegen weer en wind.

Een Gouden Tip: Zorg voor de Juiste Kleding

Om comfortabel en veilig deel te nemen, raden we aan om zelf te zorgen voor gepaste kleding. Bedekte schouders zonder tierelantijnen en dichte schoenen zijn een must. Dit zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen en optimaal kunt presteren tijdens het schieten.

Perfect voor teambuilding en uitjes

Kleiduiven schieten is de ideale activiteit voor verschillende gelegenheden. Of je nu een teambuilding activiteit plant, een bedrijfsuitje organiseert, of gewoon een leuke dag wilt beleven met vrienden, kleiduiven schieten biedt iedereen een unieke en onvergetelijke ervaring. Het is ook een originele keuze voor dates, vrijgezellenfeestjes, of om simpelweg eens van de sport te kunnen proeven.

Neem contact op

Heb je vragen over onze activiteiten of iets anders? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 12:00-18:00 uur, buiten deze tijden alleen via mail.

"*" geeft vereiste velden aan