Meld je hier aan voor grotere groepen

Wanneer het maximale aantal wat je kunt boeken via onze website niet genoeg is voor jouw partij, vul dan het contactformulier in op deze pagina. Wij zullen dan via mail contact met je opnemen om een reservering te plaatsen.

25 kleiduiven per persoon: maximaal 60 personen
15 kleiduiven en 10 klein kaliber per persoon: maximaal 40 personen
25 kleiduiven en 10 klein kaliber per persoon: maximaal 35 personen
20 klein kaliber per persoon: maximaal 50 personen
Meer weten

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
Voer een getal groter dan of gelijk aan 21 in.

Groeps­activiteiten in het kort

Ervaar de ultieme combinatie van precisie en actie met kleiduif schieten en klein kaliber schieten als groepsactiviteit. Perfect voor teambuilding, bedrijfsuitjes of een dagje uit met vrienden. Onder begeleiding van ervaren instructeurs proef je veilig van de schietsport! In de zomer hebben wij capaciteit voor grotere groepen, bovenstaande aantallen zijn aangepast naar de wintercapaciteit.

Vragen over groepsreserveringen

Er zijn twee opties om (vooraf) te betalen: 1. Per betaalverzoek - link om te betalen met iDeal (NL), Sofort (DE), Bancontact (BE) of credit card - wijzigingen mogelijk tot 5 dagen voor aanvang 2. Factuur - na betaling zijn wijzigingen niet meer mogelijk Op locatie kunnen eventuele consumpties betaald worden met cash of PIN. Facturatie achteraf is niet mogelijk.
Wij werken niet met achteraf betaling maar er kan zeker een factuur worden afgedrukt van het betaalde bedrag. Betaling van consumpties op locatie kan met cash of PIN. Op locatie kan er geen credit card worden gebruikt.
Het wordt zwangere vrouwen aangeraden om deelname aan een schietactiviteit te overleggen met de eigen gynaecoloog. Deelname en betreden van de schietbaan is geheel op eigen risico.
Om comfortabel en veilig deel te nemen, raden we aan om zelf te zorgen voor gepaste kleding. Bedekte schouders zonder tierelantijnen en dichte schoenen zijn een must. Dit zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen en optimaal kunt presteren tijdens het schieten.

Enthousiaste schutters die je voor gingen

koenman5534

Really nice place to start your interest in sport shooting and clay pigeon shooting! Gotten some really good instructions from Nice and friendly instructor! The attached restaurant is also really good! And there is a nice place to dump the kids :) so that they don’t have to be on the range!

Sam Selvan

Went for the first time, fantastic experience, friendly staff, beautiful location, would be visiting again soon :)

Chance Ishimwe

Few weapon choices...to controlled...you can barely even take a photo.

Manoj Sahu

It was nice and amazing experience..

Giuseppe Tranchina

Top

Reserveren

Heb je de smaak te pakken en wil je de sfeer komen proeven met vrienden, familie, collega's of je date? Wacht dan niet langer met reserveren en beleef het zelf!

Reserveren

Activiteiten

Heb je zin om kleiduiven te komen schieten? Of misschien een combinatie van kleiduiven en pistool schieten, maar weet je nog niet precies wat bij je past? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Kleiduiven schieten

De perfecte groepsactiviteit

Wil je een groepsactiviteit organiseren die garant staat voor spanning en plezier? Kleiduiven schieten is een geweldige keuze voor groepen, vooral als je op zoek bent naar iets dat iedereen kan doen, zelfs als ze nog nooit hebben geschoten. Het is de ideale manier om samen iets nieuws te beleven, of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeestje, date, of een dagje uit met vrienden plant.

Kleiduiven Schieten voor iedereen, onder begeleiding van een Instructeur

Maak je geen zorgen als je nog nooit een wapen hebt vastgehouden. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door het proces. Van het vasthouden van het hagelgeweer tot het richten en schieten, zij zorgen ervoor dat je veilig en met vertrouwen kunt deelnemen. De uitleg is eenvoudig en duidelijk, zodat iedereen zich snel op zijn gemak voelt, ongeacht hun ervaring.

Alles wat je nodig hebt: wapen, munitie en gehoorbescherming inbegrepen

Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om van deze activiteit te genieten. Je krijgt een kwalitatief hagelgeweer, voldoende munitie en gehoorbescherming. Hierdoor kun jij je volledig richten op, en genieten van, de ervaring. Bovendien sta je altijd beschermd tegen weer en wind, zodat het weer geen invloed heeft op jullie plezier.

Een Gouden Tip: Zorg voor de Juiste Kleding

Om comfortabel en veilig deel te nemen, raden we aan om zelf te zorgen voor gepaste kleding. Bedekte schouders zonder tierelantijnen en dichte schoenen zijn een must. Dit zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen en optimaal kunt presteren tijdens het schieten.

Ideaal voor Teambuilding en Groepsuitjes

Kleiduiven schieten is niet alleen een leuke uitdaging, maar ook een geweldige manier om de teamspirit te versterken. Het is ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes, vriendengroepen, dates, vrijgezellenfeestjes, of simpelweg om eens kennis te maken met deze spannende sport.

Neem contact op

Heb je vragen over onze activiteiten of iets anders? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 12:00-18:00 uur, buiten deze tijden alleen via mail.

"*" geeft vereiste velden aan