Flanders Clay Shooting

Website VSK

Flanders Clay Shooting is een Belgische club onder het dak van Schietbaan de Wildenberg. Deze club is opgericht om het Belgische schutters makkelijker te maken om aan hun schietbeurten te komen. De aanvraag en het onderhoud van je licentie beheer je zelf en alle informatie omtrent de sportschutterslicentie kun je vinden op de website van de VSK. Kijk verder op deze pagina om lid te worden.

Website VSK

Kies je lidmaatschap

Maak de keuze uit een lidmaatschap voor Hagel (kleiduiven schieten), Doel (indoor) of beide

Meer dan 250 machines over 13 posten

Variatie, uitdaging en innovatie. Dat zie je bij ons op de schietbaan terug op iedere post.

Maak onbeperkt gebruik van de 50m kogelbaan

Als doel lid maak je onbeperkt gebruik van de indoor, 50m, kogelbaan.

Geen reservering nodig!

Door het gebruiksvriendelijke ClayMate systeem van Promatic kunnen schutters zelfstandig de baan op. Schiet alle duiven op een post, of juist die ene die je maar niet kan raken, zo vaak als je maar wilt.

Veelgestelde vragen

€161,- per jaar voor hagel- of doel schieten
€261,- per jaar voor hagel- en doel schieten
Je wordt aangesloten bij de Vlaamse Schietsport Koepel (VSK) en kan stempels halen die gelden voor het vernieuwen van je sportschutterslicentie. Je krijgt €3,- korting per ronde kleiduiven en tevens krijg je dozen met 250 patronen tegen een gereduceerde prijs.
Doel schutters maken onbeperkt gebruik van de kogelbaan.
Je hoeft nooit te reserveren wanneer je met een eigen wapen komt schieten. Het kan echter zijn dat Post 1 niet beschikbaar is en dat de kogelbaan tijdelijk bezet is door een groep recreanten met instructeur. Dit duurt normaal gezien niet langer dan 30 minuten.
Onderaan de pagina vind je twee opties. 1 voor Hagel of Doel schieten, en nog 1 voor beide. Kies je optie en vervolgens kies je de maand waarin je je lidmaatschap in wilt laten gaan, vul je gegevens in en voldoe de betaling. Wij doen dan de rest!
Ieder jaar sturen wij in november een factuur voor het volgende kalenderjaar. Deze wordt verstuurd via mail en heeft een link waarmee je makkelijk het lidmaatschap geld kan overmaken.
Als nieuwe schutter kun je een activiteit boeken om de fundamenten van het schieten en omgang met wapen te leren. Het verder ontdekken van de baan kan onder begeleiding van een reeds vergunninghoudende sportschutter. Let op dat dit alleen kan wanneer je de lidkaart van de VSK hebt ontvangen, dus na aanmelding.

Hagel of Doelschieten

Wanneer je alleen maar kleiduiven wilt schieten of alleen gebruik wilt maken van de kogelbaan, kies je voor dit lidmaatschap. Klik op onderstaande link en selecteer de maand vanaf wanneer je het lidmaatschap in wilt laten gaan. Na betaling doen wij de rest!

Let op, dit is niet voor het vernieuwen van je lidmaatschap, wij sturen je in November weer een factuur voor het volgende kalender jaar.

Hagel of Doel schieten

Hagel en Doel schieten

Als je zowel kleiduiven wilt schieten als gebruik wilt maken van de kogelbaan, kies je voor dit lidmaatschap. Klik op onderstaande link en selecteer de maand vanaf wanneer je het lidmaatschap in wilt laten gaan. Na betaling doen wij de rest!

Let op, dit is niet voor het vernieuwen van je lidmaatschap, wij sturen je in November weer een factuur voor het volgende kalender jaar.

Hagel en Doel schieten

Flanders Clay Shooting - vereniging bij Schietbaan de Wildenberg

Flanders Clay Shooting is een Belgische kleiduiven- en doelschietvereniging, gevestigd op de moderne faciliteiten van Schietbaan de Wildenberg. De club is aangesloten bij de Vlaamse Schietsport Koepel, wat betekent dat schutters hun schietbeurten kunnen laten afstempelen voor hun sportschutterslicentie. Bij Flanders Clay Shooting draait alles om plezier, precisie en een veilige omgeving voor schutters van elk niveau. Met flexibele opties zoals het zelfstandig schieten zonder begeleiding en een gastvrije sfeer, biedt deze vereniging een relaxte sfeer om in je eigen tijd te genieten van de schietsport.

Schietbeurten voor je Sportschutterslicentie

Een groot voordeel van lid zijn bij Flanders Clay Shooting is de mogelijkheid om je schietbeurten te laten afstempelen voor je sportschutterslicentie. Dit betekent dat je voldoet aan de wettelijke vereisten om actief te blijven als schutter in Vlaanderen. Door de nauwe samenwerking met de Vlaamse Schietsport Koepel kun je bij elke schietbeurt zorgeloos genieten, wetende dat je licentie op de juiste manier wordt bijgehouden.

 

Zelfstandig Schieten met Onbeperkt Gebruik van de Kogelbaan

Bij Flanders Clay Shooting geniet je van de vrijheid om zelfstandig de baan op te gaan zonder dat begeleiding vereist is. Dankzij het moderne ClayMate-systeem van Promatic kun je op elk gewenst moment kleiduiven schieten, zonder dat je een afspraak hoeft te maken. Dit systeem stelt je in staat om zelfstandig en veilig te schieten, zodat je op je eigen tempo kunt trainen en verbeteren. Bovendien krijg je als Doel lid onbeperkt toegang tot de kogelbaan, ideaal voor wie zich ook wil toeleggen op doelschieten.

Flexibiliteit en Gemak: Schieten Zonder Afspraak

Bij Flanders Clay Shooting hoef je niet gebonden te zijn aan strikte planningen. Het kleiduivenschieten kan zonder afspraak, wat betekent dat je wanneer het jou uitkomt kunt genieten van een schietbeurt. Deze flexibiliteit maakt de club aantrekkelijk voor zowel de gepassioneerde sportschutter als de recreatieve liefhebber die spontaan een ronde wil doen. Het systeem is volledig self-service, waardoor je alle vrijheid hebt om je eigen schema te bepalen.

Ontmoet Andere Schutters in een Gezellige Sfeer

Flanders Clay Shooting staat bekend om de gezellige en gastvrije sfeer. Het is de ideale plek om andere schutters te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en je passie voor schietsport te delen. Of je nu komt om je vaardigheden te verbeteren of gewoon voor het plezier, de sociale omgeving bij Schietbaan de Wildenberg zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. De combinatie van professionele faciliteiten, een ontspannen sfeer en de mogelijkheid om zelfstandig te schieten, maakt Flanders Clay Shooting een unieke bestemming voor sportschutters uit België.

Neem contact op

Heb je vragen over onze activiteiten of iets anders? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 12:00-18:00 uur, buiten deze tijden alleen via mail.

"*" geeft vereiste velden aan